Anak Buah c|h

Monday, November 29, 2010

MemorY KitA (part2)

video

Monday, November 22, 2010

Luahan Hati Seorang Lelaki.

Entah knp aq rasa aq mcm memegang watak dalam lagu UK'S-Disana Menanti Disini Menunggu..tapi dalam cherita aq nie..xda sapa yg menanti dan xda sapa yg menunggu..cuma aq je yg menanti seseorg..sape org 2??itu aq je yg tawu coz itu smua antara aq dan dia...korang sebagai pembaca blog nieh baca je ape yg aq taip...xnk bace dah..g blah..kisah aq bermula apabila aq abis PMR ari 2..tok guru aq soh aq ejas sowg awex nie..awex nie mbe aq gak..aq ngan dya kape xsampai bpe bulan..then kami putus...hati aq hancur giler masa 2..cewah..mana x hancurnya...dya minx putus ngan aq coz dya cair ngan laky len...aq xkesah dya xnak kat aq...at least,,gtaw la punca apa nk minx putus...nie dya tipu aq...tapi selepas beberapa bulan aq dapat taw gak yg dya dah tipu aq...ada la kabel2 aq gtaw..tapi aq maaf kan dya coz dya berani berterus terang ngan aq...hal nie membuatkan perasaan benci aq kat dya makin lama makin ilang...dan perasaan 2 bertukar jd sayang giler kat dya walaupun dya ex aq..pehh..jiwang tol aq nieh...tapi dalam tempoh aq tgah putus ngan ex aq nieh...pintu hati aq yang tengah repair nie coz baru hancur ri2 tetiba elok lak..coz ada yg dah mengubati hati aq nieh..insan itu adalah kawan lama aq sendiri..aq kenal dya dari kecik,dari tadika la senang cita...tok guru aq kata.."kalu unk betol2 sayang kat dya,,unk terus terang je larr kat dya..usah pikir dya akan terima unk ke x...yg penting sebagai lelaki SEJATI,,unk kena luahkan perasaan unk kat dya.."dengan berbekalkan kata2 semangat tok guru aq 2...aq memberanikan diri untuk berterus terang kpd nya..pehhh...masa 2 aq dah x ingat ape dah...yg ada dalam kpala otak aq cuma aq nk luahkan je isi hati aq kat dya..aq pon gtaw dengan gentle nya..yg berbunyi macam nieh..

Aq:A**,aq ada bnda nk gtaw unk...dah lama aq nk gtaw unk bnda nieh..tapi aq takot unk xleh terima apa yg aq nk gatw unk nieh..
Si Dia:Ape dya..cakap jela..
Aq:Dalam diam,,sebenarnya aq dah lama suka kat unk..
Si Dia:ishh..ape yg unk mrepek nieh..kita kan kawan dari kecik..xkan nk men2 pasal bnda nieh..
Aq:aq xmen A**...aq syes nieh...

lepas 2 aq lupa dya cakap apa...haha...tapi kira ok la 2 aq dah luahkan ape yg aq nk..kan??kan??kan??tapi lepas beberapa ari aq luahkan bnda 2 kt dya..kami gadoh..punca nya hanya aq ngan dya je yg taw...aq xleh cerita kat sinie..xkan hal dalam kelambu aq nk cita kat ampa..mana leh..haha,,beberapa bulan aq xcakap ngan dya..dalam maa aq tgah gadoh ngan dya...ex aq muncul kembali depan pintu hati aq...aq pun nyanyi lagu agnes monica kat dya.."tertutup sudah pintu..pintu hatiku.."pehh..tapi ntah macam mana dya leh bukak jugak..walaupun dya berjaya bukak..kiteowg xkapel pon...cuma mesra2 je..ok..tapi time abis je raye ri2..aq wat keputusan nk minx maap n nk pujuk balik mbe aq 2...aq bkan apa...kalu aq dok wat keras kpala..sampai bila aq ngan dya nk berbaik??aq pon minx tolong mbe aq yg bernma adilah...aq soh dya jarum2 ckit..haha..bijak x aq...aq nk tegur mbe lama aq 2..tapi segan..paham2 la..dah bape bulan x bertegur sape...tapi aq xleh harapkan si adilah 2..dya bkan leh pakai..haha.,.,,sory dilah..pada satu malam,skaly lagi aq wat keputusan untuk msg dya...aq cakap cam nieh....

"weh..aq ada someting nk cakap ngan unk.."
"nieh sapa nieh..pew dya??"
"nie aq hazrie,unk mrh at aq lagi kew??"
"owh..unk ka..xda la.."
"aq taw aq wat slah kat unk..sory la"

dya cabar aq soh aq minx maaf kat dya depan smua mbe2 aq dalam kelas..kalu aq xwat cam 2,,dya xnak maafkan aq..pehh..aq pon pikir 2,3 kali gak nk wat cam 2..aq pon wat je ape yg dya suruh...segan usah kata arr..haha..merah muka aq pas2..tapi aq happy skang..hubungan kami makin kamcing..aq mula sayang kat dya sebagai Kawan Terbaek aq..haha..kalu nk sayang lebih2 2...akan aq fikirkan..haha..tapi lepas nieh,aq xnak kehilangan dya dah..coz dya lah kawan aq yg paling best aq ada..tambah2 kalu dya pakai baju PURPLE...mmg swit..hhaaha

Saturday, November 13, 2010

MemorY KitA

video

Kenangan kita smua time camping kat Tapak Perkhemahan Kaki Bukit Larut.