Anak Buah c|h

Friday, June 24, 2011

[CONTEST] ANDA BAGI GAMBAR PRINCE BAGI RM50!!!!!


korang nk menang jugak??
klik sini

Kategori !!!
2 ) Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan (aku pilih yg nie)


Hadiah !!!
Setiap Kategori akan mempunyai 3 pemenang :

Tempat Pertama : RM50 + Barang Sponsor
Tempat Kedua : Hadiah Misteri Dari Sponsor
Tempat Ketiga : Barangan

Syarat-syarat :
  1. Buat satu entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan header blog ini di dalam entry anda ( jangan lupa link kan ke blog ini )
  2. Anda bebas meletakkan seberapa banyak gambar yang anda mahukan tanpa had
  3. Penjelasan bagi setiap gambar amat digalakkan sebagai bonus untuk entry anda
  4. Anda bebas untuk meng " join " kan diri anda dalam semua kategori jika anda mahu(pastikan 1 entry bagi setiap kategori untuk memudahkan kerja untuk buat list..)
  5. Pastikan anda memberitahu kategori yang anda "join" bagi memudahkan kami membuat list dan "update"
  6. Anda bebas untuk " follow " atau tidak blog ini..tetapi pastikan anda sentiasa up to date dengan perkembangan terbaru blog ini bagi memudahkan kerja kami
  7. Anda tidak perlu tag sesiapa tapi anda di galakkan mengajak rakan blogger anda bagi memeriahkan contest ini
  8. Tinggalkan link entry anda di dalam ruangan komen di bawah
  9. Update senarai yang join akan dilakukan pada setiap hari pada pukul 12:00 tengah malam
  10. Pastikan gambar tu ada wajah korang yang asli..no copy paste dari sumber lain..
Tarikh Contest!!

16 Jun - 30 Sept 2011

Gambar Aku yang Paling Best!!
nie gambar masa aq form 1,,masa nie aq masih comel
Berdiri :-Nizam, aku, Amal, Pian, Azwan, Din, Badri.
Duduk:- Cikenit, Hilmi, Zikri, Adi, Nasrul.

nie gambar masa aq form 2..
masa nie mmg aq hantu raya dalam kelas..(kuat ponteng & nakal)

nie lah geng2 aq masa form2..
dari kanan aku, azri, hilmi.
kami bertiga sentiasa bersama-sama walau ke mana jua masa tu..
cikgu siap bagi gelaran pada kami bertiga iaitu Makhluk Perosak
tapi skarang kami bertiga dah baik..nie kenangan masa muda2 dulu..haha

nie pulak masa form3..
nie lah komuniti jejaka hensem masa kat skolah..
smua pragai loqlaq..(tak snonoh)..haha

nie masa form4..
gambar nie paling aq suka..
nie gambar kami geng2 budak lelaki ngan ustaz kesayangan kami..
ustaz nie mmg sempoi...boleh sembang macam mbe2..haha
mmg sporting ustaz nieh..
TERBAEK lah!!!

nie gambar budak2 gedik kelas aq..buat syok kat depan rplika lencana sekolah..haha

gambar nie best jugak..
nmpak macam pelajar berwawasan..
kawan2 aq mmg gila posing..pantang on camera..haha

aku & Ayu
nie pulak kawan baik aq...
bukan makwe aq..
aq kawan ngan dia nieh dari tadika..
sebabnya aq berjiran ngan dya dulu2..haha

Begitulah gambar2 aq yg agak x cover..haha...kenangan muda mudi la katakan..haha
kalau korang nk join kontest nie..klik la link yg aq bagi kat atas uhh...
moga2 aq menang jugak..haha

1 comment:

  1. hey there .

    nice pictures yaw . wish you all the best and good luck ! :D

    ohh take care and have a great day ahead ya . :)

    ReplyDelete