Anak Buah c|h

Thursday, April 28, 2011

Hantu @ UPA's

ni dya aq nak story ckit pasal hantu...korang pnah tgok hantu x??msty xpenah kan??haha...aq ngan hantu nie dah kenal lama..tapi diorang xkenal aq coz aq pon xpnah jumpa lagi..kalu bayang 2 pnah lha...story nie dah lama..tapi aq just nak kongsi je kat sinie..kat skolah aq ada hantu woo...xsangka..skolah aq nie skolah baru...sejarahnya,,tapak skolah aq nie bekas lombong..ntah2 ada mayat mana xtaw tertimbus la kot...port hantu nie selalu munchol kat depan pejabat skolah aq,,kat area kolam ikan..menurut sumber yg boleh dipercayai iaitu pak cik guard skolah aq,,beliau berkata..sering terlihat hatu tersebut mandi di kawasan kolam tersebut siap guna sabun Lifebuoy..haha...mana ada hantu mandi pakai sabun..dya pakai shower je...haha..tapi betul hantu 2 mandi kat kolah ikan uhh..yg pakai sabun ngan shower uhh aq saja tambah..haha nie dya gambar yg berjaya dirakam oleh CCTV skolah..nk tgok real lagi klik la gmbar nie kasi besar punya..pas2 zoomm kaw2 pnya...kompem terbayang time nk tido..haha


4 comments:

  1. hah...baru kamu tahu ! nie baru satu cherita hantu.. ada banyak lagi hantu yg belum di cherita !! haha

    ReplyDelete
  2. OIT....UPA....ni U mn ni???....

    ReplyDelete